(VIDEO) Hrvatsku šokirao snimak maltretiranja mladića, jedan od nasilnika je bokser

Hrvatsku je zaprepastio video koji se u nedjelju ujutro proširio društvenim mrežama, a koji prikazuje fizičko maltretiranje mladića.

Na snimku se vidi kako dvojica mladića traže od trećeg da im vrati novac. Iako im on govori kako će im vratiti novac, oni ga udaraju s rukama i nogama.

Žrtva potom moli nasilnike da mu daju rok za vraćanje novca, na što oni mu govore kako ima dva dana. Iz PU splitsko-dalmatinske potvrdili su da su u posjedu videa i da istražuju događaj, piše Dalmacija Danas.

Iako nema službene potvrde o tome ko su mladići sa snimka, na društvenim mrežama navodi se kako su maloljetni i kako je žrtva osoba s posebnim potrebama.

Naknadno je utvrđeno da je jedan od nasilnika član bokserskog kluba Leonid iz Kaštel Starog. Zbog nasilja prikazanog u videu, izbačen je iz kluba.

– Pojavila se snimka jednog od naših bivših članova kluba, ponavljam bivših, jer isti trenutak kada samo saznali da je naš bivši član na snimci, automatizmom se sam isključio. Osuđujemo svaki oblik nasilja i svaki član odgovara za sebe i svoje postupke. Ponavljamo još jednom, osuđujemo svaki oblik nasilja. Hvala i ovo je automatski upozorenje za sve članove kluba da kod nas u našem klubu ne trpimo i osuđujemo ovakve postupke, tolerancija na nasilje je apsolutna nula – objavili su.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79