(VIDEO) Husnija Kapo odlučio tužiti sarajevsku policiju: Traži advokata koji će mu pomoći.

Husnija Kapo odlučio tužiti sarajevsku policiju: Traži advokata koji će mu pomoći.

Naime, otac dječaka Husnija Kapo, vidno razočaran i povrijeđen javio se našem portalu nakon što je, vozeći ka bolnici kako bi spasio život svom sinu zaustavljen od strane sarajevske policije koja mu je napisala kaznu.

Da slučaj bude još teži, Husnija je napustio auto i sa djetetom na rukama krenuo pješke ka bolnici, sve sa ciljem da dječak bude dobro. Policija se i na ovaj čin oglušila, no na sreću nepoznat čovjek se zaustavio i odveo Husniju i Haruna na kliniku – piše Crna-Hronika.

(VIDEO) Sramotni slučaj iz Sarajeva: Husnija vozio dijete u bolnicu, a policija mu napisala kaznu

“Odlučio sam da ih tužim. Bezobrazluk je to. Moja porodica je životno propatila. Da nije dobrih ljudi ne znam kako bi sve pokrili. Od ekipe Ispuni mi želju, Pomozi.ba, Edina Džeke, svih građana Bosne i Hercegovine, za minimalno 10 operacija potrošili smo preko 100.000 KM.

Ja iskreno novca za advokata nemam. Volio bih da ga imam, kako bih ih tužio. Ovo je sramota za sarajevsku policiju šta su nam uradili. Umjesto da nam pomognu, oni nam odmogli. Nismo to zaslužili. Nije niko a ne pogotovo dijete kojeg svi poznaju. ” – izjavio je Husnija Kapo za portal Crna-Hronika.

Ukoliko želite pomoći Husniji Kapo, javite se redakciji portala Crna-Hronika kako bi advokatski ured povezali sa njegovom porodicom.

@crnahronikainfo

Sramotni slučaj iz Sarajeva: Husnija vozio dijete u bolnicu, a policija mu napisala kaznu. “Sarajevski policajci mu nisu pomogli, već je trčeći morao nositi dijete u bolnicu” 😡💢👮

♬ original sound – CRNA Hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79