(VIDEO) Ilegalna deponija u srcu Sarajeva: Ko je nadležan?

Redakcija portala Crna-Hronika donosi vam video kojeg je na svom Facebook profilu postavio Dučić Arslan u kojem je pokazao još jednu sramotu u Sarajevu, tačnije u opštini Novo Sarajevo.

Na prijedlog budućeg načelnika dr. Hasana Tanovića posjetio sam ulicu Novopazarska i zabilježio sljedeće detalje:

Naime, već dvije godine se u prostoru privatnog objekta odlažu velike količine smeća. Sve to izgleda sablasno. Pojavili su se i mišev, zmije i druge životinje koje predstavljaju ozbiljnu opasnost za djecu na putu od kuće do škole. Sada nam u susret dolazi zima pa će se ovakvo stanje lakše podnositi, ali ljeti je smrad nesnosan. Prenosim riječi građana.

Zaključak: Teško je reći da je Općina kriva za ovakvo stanje, ali možemo se složiti da je njena reakcija u ovom slučaju neophodna. I to hitno! – napisao je Arslan na svom Facebook profilu.

ZABORAVLJENI GRAĐANI OPĆINE NOVO SARAJEVO!

Na prijedlog budućeg načelnika dr. Hasana Tanovića posjetio sam ulicu Novopazarska i zabilježio sljedeće detalje:Naime, već dvije godine se u prostoru privatnog objekta odlažu velike količine smeća. Sve to izgleda sablasno.Pojavili su se i mišev, zmije i druge životinje koje predstavljaju ozbiljnu opasnost za djecu na putu od kuće do škole.Sada nam u susret dolazi zima pa će se ovakvo stanje lakše podnositi, ali ljeti je smrad nesnosan. Prenosim riječi građana.Zaključak: Teško je reći da je Općina kriva za ovakvo stanje, ali možemo se složiti da je njena reakcija u ovom slučaju neophodna. I to hitno!

Gepostet von Dučić Arslan am Samstag, 26. September 2020

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79