(VIDEO) Ispred restorana u Salzburgu likvidiran Bošnjak, njegov sin ranjen

Najprije je došlo do verbalnog sukoba muškarca i 24-godišnjeg mladića porijeklom iz BiH, kojem se ubrzo pridružio i njegov otac.

U pucnjavi koja se u utorak navečer dogodila u Salzburgu (Austrija) likvidiran je 46-godišnjak porijeklom iz BiH, a još jedna osoba je povrijeđena.

Sukob se, prenosi Salzburg24.at, dogodio ispred restorana, a pokušaji službenika hitne pomoći da spase život stradalom bili su uzaludni.

– Došlo je do incidenta u kojem je korišteno vatreno oružje, a dvojica muškaraca su ustrijeljena – kazala je glasnogovornica lokalne policije.

 

Prema pisanju portala Rosenheim24.de, došlo je do verbalnog sukoba muškarca i 24-godišnjeg mladića porijeklom iz BiH, kojem se ubrzo pridružio i njegov otac. Zatim je uslijedila pucnjava, a muškarac je pobjegao sa mjesta tragedije. Otac je preminuo na licu mjesta, a sin je odvezen u lokalnu bolnicu.

(VIDEO) Šipkama i kamenjem jedni na druge

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79