(VIDEO) Ivanov motor se PREPOLOVIO NA DVA DIJELA od siline udarca!

Mladić, Ivan S. (25) iz Sefkerina poginuo je danas u blizini Pupinovog mosta, dok se kretao iz pravca Zemuna ka Borči. Nesreća se dogodila danas oko 15 sati.

Prema izjavama svjedoka tragedije, mladić koji je vozio motor marke “kavasaki” ka Borči i najvjerovatnije je zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu sletio sa puta i udario u banderu. Ivan je od siline udarca ostao na mjestu mrtav.
foto: KurirTV Printscreen
– Naišao je na izbočinu koja je poslije Pupinovog mosta, počeo je da krivuda i zakucao se u banderu – ispričao je jedan od očevidaca.
foto: Printscreen Facebook

Prizor na mjestu nesreće bio je užasan, motor koji je vozio mladić prepolovljen je na dva dijela od siline udarca, tijelo je ležalo pored stuba u koji je udario, a na putu su se vidjeli i tragovi krvi.

Hitna pomoć i policija stigli su veoma brzo, međutim nesretnom mladiću nije bilo spasa. Prema priči njegovih prijatelja, mladić je uvijek vozio dozvoljenom brzinom, poštovao sve propise i nosio kacigu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79