(VIDEO) Iz svog BMW-a palio vatromet: Video klipom se hvalio na TikToku

Video koji je postavljen na društvenu mrežu TikTok izaziva lavinu negativnih komentara.

Švicarski tuner za automobile, baca petarde i vatromet iz svog BMW-a. Vatromet odlazi u suprotnu traku u kojem je u susret išao drugi automobil. Na sreću, pronašio ga je.

Popularni tuner za automobile s područja Berna ne vidi problem u ovom video klipu. Ovaj vozač smatra se jednim od najvećih tunera automobila u Švicarskoj, a na Facebooku i Instagramu ima što podijelit.

Video koji je postavljen na društvenu mrežu TikTok izaziva lavinu negativnih komentara. U novogodišnjoj noći pušta vatromet s prozora vozača  na suprotnu traku automobila dok vozi punom brzinom – mini projektil eksplodira tačno ispred automobila koji dolazi.

Švicarski mediji kontaktirali su popularnog tunera Nenad Z. * (30) koji je kratko odgovorio.

“Ovo se dogodilo u Bosni gdje sam na odmoru. Video klip ne želim komentirati. Ustalom ovo se dogodilo u BiH a ne u Švicarskoj. Bolje izvještavajte o zemljotresima u Hrvatskoj” – prenosi Blick.

Popularni vozač vodi garažu za tuning na području Berna. Prema vlastitim izjavama, izgubio je vozačku dozvolu 2020-te godine zbog prometnog prekršaja.

Pogledajte sporni video.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79