(VIDEO) Izgleda poput barbike a vozi kamion od 25 metara: Priča o vozačici kamiona

Visoka 1,52 centimetra a vozi kamion od 25,25 metara. Ona je Angelica Larsson, vozačica koja vozi Europom za volanom kamiona.

Oni koji vide Anñeliku trljaju oči. Osjećaju se kao da ne vide dobro. Izgleda poput barbike a vozi kamion. Angelica Larsson je sve, operater teške opreme, vozačica kamiona, vozi i traktore i bagere i sve vrste strojeva s impresivnim omjerima i sposobnostima. Ima dugu plavu kosu, urednu šminku i besprijekorne nokte s lakom u boji. I smiješi se kao da nikada neće imati problema.

Priča jednog Stojadina: Kupljen 1982. a prodan 2020.

Prije dvije godine Angelica je proglašena “najljepšom vozačicom kamiona na svijetu”. Ali ona ne voli taj naziv. Šveđanka koja živi u kamionu i putuje desetke tisuća kilometara mjesečno, radije bi da je poznata po tome što vozi, a ne po tome kako izgleda.

Na cesti, za volanom kamiona, od 19. godine. Dozvolu je dobila s 19 godina. Tada je počela voziti vrlo velike kamione unutar Švedske. U intervjuu za Diesel Spec, mlada djevojka je rekla da sanja o radu u Norveškoj, Indiji i Australiji. Misli da bi joj ceste u tim državama zadavale glavobolje, ali Angelica voli izazove i želi iskusiti novi način života prenosi Kam-bus.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79