(VIDEO) Izgorio autobus, 39 djece spašeno!

Autobus je izgorio kod Rijeke, požar se širio i na šumu.

U četvrtak oko 13.30 sati zapalio se bus na autocesti Zagreb – Rijeka. Zatvoren je jedan dio autoceste, stvorila se kilometarska kolona u smjeru Rijeke….

Išao sam iz smjera Rijeke prema Zagrebu i primijetio bus u plamenu. Nekih 100 metara od busa sve je bilo puno djece. Kraj njih je bilo nekoliko odraslih. Djeca su bila obučena u narančaste majice, vjerojatno su iz neke škole, javio nam je čitatelj.


Autobus se zapalio na autocesti Zagreb – Rijeka na dionici Kikovica ispred naplatnih kućica Grobnik, potvrdili su nam iz PU Primorsko-goranske.

Nema ozlijeđenih. Inače, radilo se autobusu koji je prevozio djecu iz Škole nogometa HRNK Zmaj iz Makarske koja su putovala na turnir u Labin nakon što im se neposredno pred ulazom u Rijeku zapalio autobus dobro i nalaze se na sigurnom. U busu je bilo 39 djece i četiri trenera. Iz škole su javiti roditeljima da su djeca na sigurnom prenosi 24Sata.

(VIDEO) Ajkula opet u Makarskoj: Približila se brodu s turistima

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments