(VIDEO) Jedan vozač nastradao u sudaru autobusa i kamiona…

U nesreći je ozlijeđeno osam ljudi. Prevezli su ih u bolnicu u Novu Gradišku, ali još ne znaju o kakvim se ozljedama radi. Zbog očevida se vozi otežano prema Zagrebu

Jedan čovjek poginuo je u stravičnom sudaru s kamiona i autobusa u nedjelju oko 12.35 sati na autocesti A3, između čvorova Okučani i Novska, potvrdili su nam iz PU sisačko-moslavačke. Sudarili su se kamion makedonskih i autobus BiH registracija.

Kako se doznaje, ozlijeđeno je osam ljudi, a prevezli su ih u bolnicu u Novu Gradišku, no još ne znaju o kakvim se ozljedama radi. Najviše se radi o posjekotinama koje su zadobili od slomljenog stakla.

– Izgleda strašno kaotično, stigli su policija i Hitna pomoć koji su pomagali ljudima – rekao nam je čitatelj koji je poslao fotografije s mjesta nereće.

Putnički autobus išao je iz Lopara za Frankfurt, a kako javlja naš reporter, na mjesto nesreće došao je drugi autobus koji će putnike prevesti dalje.

 

Foto: snimio čitatelj/24sata

Kako javlja HAK, zbog nesreće se vozi jednim trakom u smjeru Bregane, a zbog nesreće se stvorila kolona duga 4 kilometra.

U intervenciji su sudjelovali JVP Nova Gradiška i JVP Novska prenosi 24sata.

Uskoro više

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments