(VIDEO) Jedna osoba teže povrijeđena u udesu na putu Brčko-Bijeljina

“Oko 13:10 na putu Brčko – Bijeljina dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila, “audi 80” kojim je upravljalo lice sa inicijalima M. N. sa područja Bijeljine i “kedi” kojim je upravljalo lice L. B iz Bijeljine”, izjavio je za BN TV Halid Emkić, šef Operativno-komunikacijskog centra u policiji Brčko distrikta.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je vozač “audija 80”, koji je iz bolnice u Bijeljini transportovan u Urgentni centar u Beograd.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada su se vozila kretala iz suprotnih smjerova i u blizini mjesta Vršani direktno se sudarili, kaže Emkić.

O ovoj saobraćanoj nezgodi upoznat je i dežurni tužilac Tužilaštva Brčko distrikta uz čiji nadzor su pripadnici policije Brčko distrikta obavili uvđaj.

Saobraćaj na ovom dijelu puta bio je obustavljen od 13:35 do 17:35, tako da su bile duge kolone automobila i kamiona iz pravca Brčkog prema Bijeljini i obrnuto koja su čekala da put bude pušten u promet.

BN TV

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79