(VIDEO) Jedni hvale a grudi osuđuju vozača kamiona za ovaj postupak: Šta vi kažete?

Na društvenim mrežama pojavio se snimak, za koji se tvrdi da je nastao kod Zlatibora, a na njemu se vidi kamion podgoričkih registarskih tablica koji je iznenada prešao preko pune linije i isključio se sa puta.

O ovom postupku kamiondžije pričaju, a mišljena su podijeljena. Šta se desilo?

Naime, na snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Instagram vidi se kamion koji iznenada, preko pune linije, skreće preko dvije trake i isključuje se sa puta. U samom opisu snimka, navedeno je da je vozač kamiona “heroj koji je spriječio direktan sudar”.

Jedno ogromno hvala za vozača kamiona PG registracije. Naš heroj! Spasao nas je ko zna sve čega, direktnog sudara sa Volvo džipom BG tablica, neizmjerno hvala – navodi se u opisu snimka.

Međutim, dok ima onih koji takođe hvale vozača i njegovu, kako kažu, ispravnu reakciju ima i ljudi koji su snimak pogledali više ugla te ga i shvatili drugačije. Oni navode da vozač kamiona nije heroj, već da zaslužuje kaznu. Vozač kamiona nije heroj, skrenuo je preko duple pune, vozač “volva” je vozio srednjom trakom i završio u trećoj traci da ne podleti – navodi se u jednom komentaru. Drugi korisnik dodaje da vozač “nije heroj već da ga treba debelo kazniti”.

Ja bih prije rekao da se taj “volvo” našao tu zbog ludosti tog kamiondžije koji prelazi preko duple pune da bi se parkirao gdje ne treba – smatra treći. Ja sam bio u autu iz kog se snimalo. Vozač kamiona je izletio kao debil to vam je cijela istina… Inače lokacija je kod tunela od Zlatibora ka Čajetini – naveo je ovaj korisnik Instagrama koji tvrdi da je bio na licu mjesta.

Šta je zaista bio povod za ovakav postupak jedino zna da kaže vozač kamiona, a do tada – presudite sami.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Užice Online (@uzice.online)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79