(VIDEO) Jeremić: Vučić mi se unosio u lice i govorio “hajde me tuci”

Meni se unosio lice i govorio mi – lopužo, kazao je Jeremić

Predsjednik Narodne stranke Vuk Jeremić i rukovodioci te stranke Miroslav Aleksić, Borislav Novaković i Vladimir Gajić pojavili su se danas u Predsjedništvu Srbije nakon što ih je predsjednik Aleksandar Vučić jučer javno pozvao na tuču, piše N1.

Podsjetimo, Vučić je ranije pozvao članove Narodne „da dođu i da pokušaju da ga linčuju“ i da će on, kako je rekao, sam da izađe na kraj sa njima petoricom.

Jeremić je rekao da mu je se predsjednik danas unosio u lice.

„Sišao je predsjednik i sav se tresao, bukvalno. Ljudima iz obezbjeđenja je bilo neprijatno. Počeo je da se dere i da se unosi nama u lice i da govori: ‘Hajde me tuci’. Oko njega – obezbjeđenje. Ja sam ga pozvao da izađe napolje, ali on nije smio. Psovao je, vrijeđao i prijetio nam, Novakoviću, Aleksiću. Meni se unosio lice i govorio mi – lopužo. Ja sam mu odgovorio najblaže što sam mogao – rekao sam mu izdajniče. Ja sam ga pitao da li smije da pred kamerama to da ponovi i to da kaže na RTS-u. On je eksplicitno rekao da ne smije“, naveo je Jeremić.

„On je nas pozvao da nas bije, mi smo se pojavili da ga pitamo da li je on stvarno normalan da zove javno, preko televizije, građane Srbije i svoje političke protivnike da nas bije. To je bio naš plan. Mi to nismo stigli jer je on sišao, naravno sa četvoricom iz obezbeđenja i počeo na nas da viče, unosio se u lice… Ljudima uopšte nije bilo prijatno. On se okrenuo i otišao. Mi smo ga pitali – gdje ćeš, što bježiš. Pa se vratio, pa nastavio da vrijeđa i psuje, ja sam rekao – samo jednu stvar da te pitam, da li si spreman da sa mnom razgovaraš na televiziji, on je rekao – ne“, tvrdi Jeremić. Kaže da ima i nekoliko svjedoka.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79