(VIDEO) Još jedan opasni momak pridružio se TikToku

Još jedan opasni momak zeničkog asfalta pridružio se društvenoj mreži TikTok. Nakon što je odležao kaznu od 8 godina iza rešetaka zbog otuđenja i oštećenja tuđe imovine, falsifikovanja i teških krađa Elvedin Sakić nalazi se na slobodi.

Osim po svojim djelima, javnosti je poznat po svojoj čuvenoj rečenici da se Zenica izgradila kao Real Madrid koju je rekao prije 5 godina u emisiji Slučajevi X.

Kako kaže za portal Crna-Hronika, Elvedin Sakić je “gutu para” već napravio i ne dolazi zbog toga na TikTok. Elvedin tvrdi da se pojedinci ponašaju nekulturno na društvenim mrežama, i da takva ponašanja ne trebaju da gledaju ni djeca, sestre, majke i ostali.

“Ide upozorenje, ko psuje sa mnom neće moći lajvat”

Njegovi video klipovi broje preko stotine hiljada pregleda, a uskoro ćete ga moći gledati i u svojoj životnoj ispovijesti koju će dati za portal Crna-Hronika

@elvedin_sakic

♬ original sound – Elvedin Sakic Real Madrid

 

@elvedin_sakic

♬ original sound – Elvedin Sakic Real Madrid

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79