(VIDEO) Kamion se prevrnuo nakon što se kolega uvalio ispred njega, ko je kriv ?

Lokalni novinski portal “Legnica” objavio je jučer fotografije prevrnutog kamiona. Vozilo se nalazilo na autocesti A4, blizu Legnickie Pole (Poljska), na putu prema zapadu. Odmah je konstatirano da vozač bijelog kamiona Mercedes srećom nije ozlijeđen. Ali kako se mogla dogoditi takva nesreća neobičnog izgleda? Navedeno je samo da “policija utvrđuje uzrok incidenta”.

Danas imamo još jedan dio slagalice. Riječ je o snimci koju je objavila Facebook stranica. Na videozapisu se vidi kako bijelog Mercedesa pretiče drugi kamion. Ovaj se skup za pretjecanje vrlo rano vraća u desnu traku, vozeći tako točno ispred Mercedesove kabine. Tada vozač Mercedesa gubi kontrolu nad vozilom, cijeli se set počinje njihati i na kraju kamion pada na desnu stranu.

Film puno govori o tijeku događaja, ali još uvijek je teško utvrditi tko bi mogao biti krivac. Je li vozač kompleta koji je vršio pretjecanje ili je za sve odgovoran vozač Mercedesa? Pratiti ćemo razvoj policijskog zapisnika i izvijestiti vas čim dođemo do informacija. Video možete pogledati ispod.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih) on

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79