(VIDEO) Kamionom se zabio u kuću i uništio dvorište u kojem su se igrala djeca

Alkoholizirani 24-godišnji vozač iz obližnjih Suhovara skrenuo je u usku slijepu ulicu i pomeo sve pred sobom.

Krš i lom u crnom kod Zadra i za dlaku izbjegnuta tragedija. Mladi vozač kamiona s punim gasom uletio je u slijepu ulicu obiteljske kuće, razorio dvorište i parkirani automobil.
Šokirani vlasnici pronašli su ga u kamionu kako spava u donjem rublju.
Posljedice noćnog ulijetanja kamiona gotovo u dnevni boravak obiteljske kuće u Crnome, bolje su vidljive ujutro

Alkoholizirani 24-godišnji vozač iz obližnjih Suhovara skrenuo je u usku slijepu ulicu i pomeo sve pred sobom.

“Ja sam u šoku, još ne mogu doć sebi, to samo u filmovima možemo gledati, onim američkima. Odjednom čujete treskove, razbijanje, sami se čudite je li to moguće. A moguće. Sinu mi tu auto razbija, gori u vrta je dospija, cili vrta mi je sredija”, rekao je
Dragan Grgurović.

Izjurio je iz kuće da vidi tko je u kamionu registriranom za vlastite potrebe

“Došao sam do njega, bio je sam unutra, u kratkim gaćama, mortus pijan”, opisao je Dragan.

Razbijena dvorišna vrata, sinov auto, pregaženi vrt, sve je to ništa, kaže, prema šoku koji su pretrpjeli njegov i bratov unuk.

Nikome nije jasno zašto je skrenuo u pokrajnu, slijepu ulicu, no dok je bio ovdje na ovoj glavnoj cesti kroz Crno, kako su nam kazali mještani, umalo je udario dvoje djece.

Vlasnik vučne službe koji se u protekla dva desetljeća nagledao prometnih nesreća, ovu drži osobito bizarnom prenosi RTL.

“Toliko duboko je zašao da svih 75 metara sajle koliko ima na kamionu je razmotano da se dođe do vozila i da se može krenuti sa izvlačenjem. To je ono što se maksimalno moglo prići vozilu”, ispričao je Josip Deur, suvlasnik vučne službe.

Potpuno dezorijentirani vozač odvezen je na Hitnu gdje je zadržan na promatranju

“Istom slijedi optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće, zbog neprilagođene brzine i zbog vožnje pod utjecajem alkohola, koje je 1,59 g/kg. Također isti kod sebe nije imao vozačku dozvolu, pa će i za navedeni prekršaj odgovarati”, kazao je Dražen Malčić, načelnik Postaje prometne policije PU zadarske.

Ranije nije imao prometnih prekršaja, a na Hitnoj je negodovao zbog pružanja liječničke pomoći.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79