(VIDEO) Kandidat za načelnika Srebrenice Aleksandar Simić otkrio ko mu prijeti porodici

Post [M,D] First paragraph - 300x250

Poručio je da je SAD najbolja zemlja na svijetu, koja ima najbolju medicinsku opremu i lijekove, a kada je riječ o vakcini, rekao je da ono dolazi momentalno.

Izjavio je i da je bolnicu mogao napustiti još prije dva dana jer se osjećao sjajno, bolje no u posljednjih 20 godina, a iako kaže da to ne zna, izrazio je nadu da je sada “možda i imun” na koronavirus.

Trump je u petak objavio da je zaražen koronavirusom te je kasnije toga dana prebačen u vojnu bolnicu Walter Reed kod Washingtona, dok je u ponedjeljak najavio da će kasnije tokom dana napustiti bolnicu, pri čemu je građanima poručio i da se ne boje COVID-19.

Post [M,D] Text - ADX / Video

Čim je došao u Bijelu kući popeo se stepenicama i skinuo masku kako bi se slikao. Potom je mirno stajao i salutirao. Prije nego što je ušao unutra, pokazao je palac prema gore i mahnuo.

Uoči izlaska iz bolnice oglasio se na Twitteru i poručio da se uskoro vraća kampanji.

– Lažne vijesti pokazuju samo lažne ankete – tvitao je.Nezavisni kandidat za načelnika Srebrenice Aleksandar Simić objavio je na svom Facebook profilu videoporuku u kojoj pojašnjava da nakon što su mu namjerno probušili gumu na automobilu, a što je prijavio policiji, prijetnje dobija i njegova porodica.

Post [M,D] Text - ADX / Video

– Pošto su neke stvari prevršile svaku mjeru hoću da znate šta se radi. Bilo šta da se desi, znajte da vas vaš Aco Simić nikada nije iznevjerio. Počele su mi prijetnje porodici, preko svega mogu da pređem, ali preko ovoga ne. Neka nazovu mene, neka mi ne uznemiravaju porodicu. Imat ću još jedno vrijeme razumijevanja i živaca, ali poslije neću imati razumijevanja. Molim ih neka se meni obrate, neće ih dugo upozoravati, ovo je moje posljednje. Pozdrav “grujičići”- poručio je Simić.

U noći s 26. na 27. septembar, napisao je Simić na društvenim mrežama, probušena mu je guma na autu koje je bilo parkirano ispred zgrade u kojoj živi.

– Ovo mi se desilo nakon neprihvatanja odustajanja od kandidature za načelnika Općine Srebrenica. Pošto sam se danas uvjerio da je do ovoga došlo nečijom namjerom, prijavio sam policijskoj stanici u Srebrenici. Neka narod vidi kakvu imamo vlast i na šta su spremni jer ovo nije prvi pokušaj da me diskredutuju. Ovo je već prešlo svaku granicu, i ko zna šta je sljedeće na redu. Vidite, moj narode, kakvu vlast imamo jer sigurno neko iz običnog naroda nije spreman na ovako nešto – napisao je Simić.

Post [M,D] Text - Linker

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79