(VIDEO) Kćerka nane Fate Orlović: Zaklali smo kurban za dušu rahmetli advokata Karkina

Hurija Karić, kćerka nane Fate Orlović, kazala je danas u programu Hayat televizije da je konačno došao kraj i da je pravosuđe počelo da radi svoj posao.

“Moja majka je imala najveći teret, ali imala je svoje sedmero djece, imala je medije, imala je Bosnu i Hercegovinu i cijeli svijet. 25 godina je borba trajala od prve tužbe, a za jedan dan je riješeno. Puno je za jednog čovjeka koji ima 25 godina, a ne moja majka koja ima gotovo 80 godina. Učila nas je da tuđe nećemo, a svoje ne damo.

Hvala advokatu Karkinu i njegovom ocu rahmetli. Danas smo zaklali kurban i posvetili njegovoj duši. Sve što je imala novca moja mama je ulagala u tužbe, dok nije Karkin uzeo slučaj bez dinara. Hvala puno svima koji su nam pomogli. Ovo je veliki dan za cijelu Bosnu i Hercegovinu, hvala svim Bosancima i Hercegovcima” – kazala je Karić.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79