(VIDEO) Ko je i zašto baš ona premijerka: “Fikus za šefa”

Pogledajte nastavak serijala dokumentarnih emisija “Junaci doba zlog“ – epizodu „Ana Brnabić: Fikus za šefa“.

Emisija se bavi političkom biografijom srbijanske premijerke, koja je iz jedne afere ušla u vlast, potom iz vlasti u razne afere, pa opet nazad na najjaču političku funkciju.

Iako se u startu očekivalo se da će biti drukčija, postala je – gora.

Pored ove, serijal će do proljeća emitovati još osam epizoda.

Detalji o ‘Srpskoj majci’ i ‘Kraljevskom paru balkanske mafije’: Dio Cecine biografije koji bi ona vjerovatno rado zaboravila

Televizijski projekat „Junaci doba zlog“ svojevrsna je vrsta video testamenta generacijama koje dolaze: na jednom je mjestu servirana priča o tome ko im je sve, kao savremenik, omogućio i činio život takvim kakav imaju. Ali, ovaj serijal je i neka vrsta brevijara koja će starijima poslužiti da se gorko prisjete ko im je sve i na koje načine, zahvaljujući i njihovoj svijesti i savjesti, crtao mapu života svih ovih godina!

Držeći se svog gesla da bez razjašnjene prošlosti nema jasne budućnosti, serijal “Junaci doba zlog”, strogo se drži činjenica koje sagovornici komentarišu iz raznih uglova. Autori serijala „Junaci doba zlog“ uz pomoć relevantnih sagovornika prave skice za potret prije svega političara, ali i drugih javnih ličnosti koje su se prethodnih godina, pa i decenija, eksponirale u javnosti kao junaci našeg doba.

U prvi dijelu serijala, koji je tokom maja, juna i jula 2021. godine emitovan na televiziji N1, „portretisani“ su Milorad Vučelić, Ivica Dačić, Milorad Dodik, Siniša Mali, Dragan J. Vučićević, Aleksandar Vulin, Goran Vesić i Svetlana Ražnatović. Emisije su rađene po rukopisu knjge „Junaci doba zlog“, nedavno preminulog novinara Slaviše Lekića.

I nastavak serijala autorska je ideja Slaviše Lekića, koji realizuje tim Audio i video produkcije JSP, koji predvode Jovana S. Polić (scenaristkinja i producentkinja) i Sanja Lončar (rediteljka i urednica).

Član Predsjedništva BiH u serijalu “Junaci doba zlog”: Milorad Dodik – sluga svoje vlasti

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79