(VIDEO) Ko je zapravo kriv za prometnu nesreću u Zagrebu, svjetski prvak ili vozač BMW-a?

Vozač WRC Croatia Rally i sedmerostruki svjetski prvak u rallyju Sebastien Ogier jutros je nešto prije 7 sati ujutro imao je lakšu prometnu nesreću na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik. Kod autobusnog stajališta ispred Kauflanda u Novom Zagrebu sudario se svojom Toyotom Yaris s osobnim automobilom marke BMW.

Na putu prema početnom brzinskom ispitu htio se zaustaviti na stanici preko puta Muzeja suvremene umjetnosti te naglo skrenuo u desnu traku. Međutim, automobil marke BMW koji je iza njega bio otprilike 30m kada je ovaj krenuo skretati, čini se da je nagazio na gas, zbog čega su se dva automobila sudarila.

Snimka koja se širi društvenim mrežama pokazuje kako je Ogier skretao u traku u kojoj je bio BMW.

Na Croatia Rallyju slupan automobil vrijedan 700.000 eura, sudario se sa civilnim BMW-om

Zbog svega su svi podijeljeni oko krivice, no detalji se prepuštaju policiji. Podsjetimo, Ogier nije pričekao policiju na mjestu nesreće već im je pobjegao, pritom skoro gazeći jednog policajca koji ga je pokušavao rukama zaustaviti ispred auta.

 

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79