(VIDEO) Kolona kamiona trubi kroz Tuzlu: Izvjesna blokada ceste kod zgrade uprave rudnika Kreka

(VIDEO) Kolona kamiona trubi kroz Tuzlu: Izvjesna blokada ceste kod zgrade uprave rudnika Kreka


Desetine prevoznika je sa kamionima u pratnji službenika PU Tuzla oko 10 sati organizovali su defile ulicama Tuzle. Jedna od ruta im je ulica Mije Keroševića Guje gdje se nalazi i zgrada Uprave rudnika Kreka u Tuzli, a kako kažu prije četiri dana protest su najavili i MUP-u TK, piše Tuzlanski.ba.

Proteste, kako navode, organizuju zbog nemogućnosti slobodne uplate uglja i zbog nepostojanja reda na čekanje, nego se kako kažu, ugalj tovari preko raznih veza.

Prevoznici najavili protest: Blokirat će ceste ispred zgrade Direkcije rudnika Kreka

U najavi protesta saopćili su kako će blokirati sve saobraćajnice ispred zgrade Uprave rudnika Kreka u Tuzli. Međutim, za sada nije poznato da li je došlo do blokade. Također, još uvijek nema informacija da li će doći do sastanaka između predstavnika prevoznika sa nadležnim u direkciji rudnika Kreka

https://twitter.com/Tuzlanski/status/1471768709299585025?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1471768709299585025%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.oslobodjenje.ba%2Fvijesti%2Fbih%2Fvideo-kolona-kamiona-trubi-kroz-bh-grad-prevoznici-izasli-na-proteste-717673


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija