(VIDEO) Kruži priča da postoji snimak, mještani šokirani prizorom OBJEŠENOG PSA

Dva dana su prošla od kako je Obrenovčane potresla fotografija mučki obješenog psa o ogradu u blizini zgrada u naselju Crne tačke.

Svi mještani ovog naselja veoma su uznemireni, ali pogotovo povrijeđeni tvrdnjama da je ovo uradio neko od pripadnika romske populacije koji uglavnom i žive u ovom naselju, prenosi Blic.

– Potresli smo se i mi, a i naša djeca. Svi volimo kućne ljubimce tako da bismo svi voljeli da znamo ko je to uradio. Romi nisu, jer mi ovde gledamo ko je šta uradio i sve se to sazna – rekla je jedna o stanarki zgrada u naselju Crne tačke za RTV Mag.

Sin sagovornice čuo je uznemiravajuće zvukove u noći kada se sve odigralo.

– On je načuo mušku i žensku osobu. Čuo je zvuk psa, ali je mislio da narod šeta kučiće, kao što i šetaju u kasno doba noći. Plašio se i da izađe jer je to bilo gluvo doba noći. Čulo se kuče, prvi je sprat i sve se čuje – rekla je žena u blizini čijeg stana je pronađen obješen pas.

Sutradan su ovaj stravičan prizor prvo ugledale komšije iz druge zgrade, koje su sve prijavile policiji i Veterini Beograd, koji su izašli na teren.

FOTO: LEVIJATAN/FACEBOOK/SCREENSHOT
FOTO: LEVIJATAN/FACEBOOK/SCREENSHOT

Poslije ovog događaja ostaje nevjerica da je neko u stanju da uradi ovo životinji, a među stanare ovih zgrada uvukao se posebno strah za djecu.

U naselju među mještanima kruži priča da postoji snimak cijelog događaja, uz pomoć kog se može lakše otkriti počinilac ovog zločina.

Podsjetimo, na snimku, koji je objavljen na društvenim mrežama se vidi da je na kanapu dužine jednog metra obješena životinja. Postavlja se pitanje da li je pas na ovaj način ubijen, ili je nakon ubistva obješen. Korisnici društvenih mreža oštro su osudili ovakav čin.

(VIDEO) MJEŠTANI PRONAŠLI OBJEŠENOG PSA: “Ovo je čisti satanizam, kakav je to monstrum!”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79