(VIDEO) Kuća im izgorjela pred Božić, a sada su ih pokušali opljačkati!?

U Novoj Ljeskovici kod Požege kuća je izgorjela do temelja. Obitelji je ostalo samo ono što su imali na sebi, piše Požega.eu. Navodno su roditelji nezaposleni, a jedno od djece im je teško bolesno…
Obitelj Ikić je nekoliko dana prije Božića ostala bez krova nad glavom u zagrebačkoj Dubravi. Dok su s djecom bili na božićnoj priredbi u školi, začuli su vatrogasce. Susjedi su nazvali Ivanu Ikić (34) i rekli joj da joj gori kuća. Kćeri Nika (9) i Leona (7) nisu uspjele spasiti ni omiljene igrače. 

Ni mjesec dana nakon požara, u petak u poslijepodnevnim satima u njihovu izgorenu kuću upali su provalnici.

Većina lopova nije iz Zagreba, a svi su mahom mladići – dvojica imaju 19 godina, jedan ima 20 te druga dvojica 21 godinu.

Oni su ušli u dio kuće koji je nagorio i razvalili lokot na ostavi. Iz nje su uzeli posuđe i odjeću, a zatim su i iz automobila uzeli radio. 

Srećom, vlasnik ih je uspio zadržati tamo do dolaska policije.

Podsjetimo, obitelji Ikić je u noći s 21. na 22. prosinac vatra progutala kuću.

Požar je gasilo ukupno 20 ljudi u tri vatrogasna vozila postrojbe te još dva vozila dobrovoljnog vatrogasnog društva. Požar su ugasili oko 22 sata, no na zgarištu su ostali dežurati do šest kako bi bili sigurni da su doista sve ugasili.

Supružnici su dan kasnije vadili čađave i nagorene stvari iz kuće kako bi očistili zgarište. U pomoć su im dolazili prijatelji i susjedi, a mnogi od njih donosili su im odjeću i hranu. 

 

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

 

 

Kuća im izgorjela pred Božić, a sada su ih pokušali opljačkati!?

Gepostet von Crna Kronika Hrvatska am Montag, 7. Januar 2019

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments