(VIDEO) Ljubiša Ristić: Sve je ovo režija! Protesti, Korona, slijedi ekonomski krah!

(VIDEO) Ljubiša Ristić: Sve je ovo režija! Protesti, Korona, slijedi ekonomski krah!


Stvarnost je sve više ono što vidimo na televiziji, a ne ono što živimo. U Beogradu, spolja pomagan da se naruši stabilnost u Srbiji! Pravi puč je bio prije 20 godina.
Ovo režiraju isti oni koji su režiseri svih godina unazad!

Pravi puč je kada vojska ili policija, odnosno neki državni apparat promijeni stranu! Situacija na Balkanu nije tako komplikovana, jedino evropsko neriješeno pitanje je Makedonija.

Pitanje Kosova, BiH rješavat će se na račun Makedonije! Oni drugi prave krizu kojom mogu upravljati, njih rješenja ne zanimaju! Svima njima odgovara da kriza traje! Kosovo je suverena američka teritorija (kao Panama). Njemačka i Rusija to ne žele više.

Ovdje se vodi rat između Evrope i Amerike! Njih briga za nas; koljite se, ubijajte, propadajte… Iza svega stoji jedan krah svjetske ekonomije, to je prava istina! Koliko će novca biti upumpano u propale banke, Koliko će sitniša dobiti stanovništvo?

Jedini dobitnik je Kina, a mi ćemo se i dalje baviti hoćemo li nositi maske, hoćemo li se zaraziti ili ne, ići na žurke… a Kina je nakupovala svu naftu, željezo i zlato! Vratimo se Titovoj politici! Nahranite zvjeri koliko možeš, ali brini o sebi!


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija