(VIDEO) Lopovi raznijeli bankomat i terasu kafića

U ponedjeljak oko 3.45 u Graberju Ivanićkom nepoznati počinitelj je izazvao eksploziju bankomata te ukrao novac, dok ozlijeđenih nije bilo, javlja PU zagrebačka

Još jedna eksplozija bankomata noćas je probudila stanovnike Graberja Ivanićkog, gdje je oko 3.45 nepoznati počinitelj nakon što ga je raznio, provalio u bankomat te ukrao novac.

Kako dodaje PU zagrebačka, eksplozija je oštetila i obližnju terasu kafića, a materijalna šteta je zasad neutvrđena, dok ozlijeđenih srećom nije bilo. Slijedi očevid.

– Baš se čulo, ali nisam odmah shvatio što se događa dok se nisam malo kasnije digao iz kreveta i vidio kako je policija već okružila pa se nije ni moglo doći blzu – rekao nam je čitatelj koji je snimio video te dodao kako su taj bankomat već pokušali opljačkati još prošle godine, no bezuspješno.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79