(VIDEO) Majka ubijenog Dragičevića ogorčena: Stanivuković je želio krvoproliće radi svoje promocije

Suzana Radanović, majka stradalog mladića iz Banjaluke Davida Dragičevića, izjavila je da je Draško Stanivuković prilikom protesta grupe “Pravda za Davida” 30. decembra 2018. godine “želio da dođe do krvoprolića i sukoba između naroda i policije zbog svoje promocije”, objavljeno je na Tviter nalogu Veritas, a prenosi agencija Srna.

Radanovićeva je u video-objavi navela da je Stanivuković dan, dva uoči protesta pozvao Davora Dragičevića, oca nastradalog mladića, i još neke ljude u svoju vilu i zahtijevao od njega da uđe u zgradu RTRS, što je Davor odbio znajući do čega bi to dovelo.

“Davor je otišao pred zgradu RTRS i rekao Draško ‘evo sad, pa uđi’. Naravno da nije ušao, jer je znao šta radi i gdje to vodi… Oni su htjeli da nas iskoriste za sebe i za svoju promociju, da dođe do krvoprolića”, ispričala je Radanovićeva, piše Srna.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79