(VIDEO) Migrant izbo 36-godišnjeg Bišćanina, policija privela tri osobe iz Maroka

Sinoć je u Cazinskoj ulici u Bihaću izboden 36-godišnji državljanin BiH, a sumnja se da je napadač bio migrant.

(VIDEO) Svjedokinja nemilog događaja iz Bihaća: Komšija je krenuo da nas odbrani i odjedno smo čuli vrisku, izgoli su ga”

Prema riječima portparola MUP-a USK Aleta Šiljdedića napad se dogodio oko 22 sata, a policija je po prijavi građana zatekla stanovnika Bihaća sa ubodnom ranom u predjelu stomaka.

On je prvo prevezen u Dom zdravlja na ukazivanje medicinske pomoći, a zatim u Kantonalnu bolnicu gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede.

Bihaćki policajci su na informativni razgovor priveli tri osobe koje su državljani Maroka, dva muškarca i jednu ženu. Oni se trenutno vode kao svjedoci, ali policija provodi istragu i radi na rasvjetljavanju slučaja odnosno identificiranju napadača.

Građani uznemireni čestim nasiljem koji po ulicama sprovode migranti su objavili i video ranjenog muškarca koji leži na cesti dok čeka dolazak hitne pomoći prenosi Klix.

(VIDEO) U Bihaću izboden državljanin BiH: Sumnja se na migranta

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79