BiH (VIDEO) Mirza Hatić: Palili su mi čvoke pa sam odlučio da ja...

(VIDEO) Mirza Hatić: Palili su mi čvoke pa sam odlučio da ja dijelim batine

Hatić je, za razliku od drugih kriminalaca, imao „sreću“ pa je, umjesto dva metra pod zemljom, završio na robiji u Kazneno-popravnom zavodu u Zenici.

S tučama je krenuo. Pa je pucao. Pucali su i na njega. Srušio je krst na Zlatištu, iza pasa vadio pištolj pred kamerama… Njegovi medijski izleti imaju milionske preglede. Sve se okrenulo naopačke kada je u maju 2015. godine ljubio asfalt u ulici Kulovića, nakon što je pao tokom pokušaja iznude od jednog biznismena.

Tokom suđenja izjavio je da su mu njegove gladne oči došle glave. Riječ je o Mirzi Hatiću, jednom od mnogobrojnih sarajevskih mangupa koji su željeli sve i odmah, a da ne zasuču rukave.

Hatić je, za razliku od drugih kriminalaca, imao „sreću“ pa je, umjesto dva metra pod zemljom, završio na robiji u Kazneno-popravnom zavodu u Zenici, gdje je nedavno dočekao tužnu vijest da mu je preminuo otac Nijaz Hatić, inače poznati sarajevski harmonikaš prenosi Avaz

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
LM