(VIDEO) Mirza Hatić poziva Kristijana Golubovića u Sarajevo da jedu, piju i da se na livadi potuku!

 

“Tik tok sukob” Kristijana Golubovića i Mirze Hatića ponovo se rasplamsao. Nakon što su prije nekoliko mjeseci jedan drugom slali zapaljive poruke, sada je Mirza Hatić ponovo snimio video koji je postao viralan na Tik Toku.

U tom videu Hatić poziva Kristijana da se sretnu i da se “muški potuku” da se jednom vidi ko je jači.

– Evo gdje god i kad god hoćeš. Ja 6. maja izlazim, može Beograd, može Sarajevo. Dođi, vodim te ja da jedemo, pijemo, šetamo, a onda da odemo na livadu – govorio je Hatić.

Vjerovatno da na odgovor Kristijana nećemo dugo čekati piše Avaz.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

(VIDEO) Mirza Hatić: Kad te neko rani, ne možeš se k'o tektica povući

Podsjećamo, Hatić je 2016. osuđen kao član organizirane kriminalne grupe na četiri godine i šest mjeseci zatvora zbog iznude 150.000 KM od jednog poznatog biznismena.

– Dobivao sam batine, palili su mi čvoke i klempe. E, da ne dobivam, počeo sam ja dijeliti batine – rekao nam je nedavno Hatić.

– Onaj Kristijan Golubović je tetkurina. Evo, kada izađe iz “Zadruge” ja i on ćemo se pobiti. Lako mu je dirati onog malog Necu, Mišela. On je tamo za 20 maraka po danu – kazao je Hatić.

Uživa, kaže, na slobodi.

– Sarajevo nisu mogli četnici osvojiti – kaže Hatić

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79