(VIDEO) Mladenka se potukla na vjenčanju: ‘Ako je ovo vjenčanje, zamislite razvod’

Dok je bijesna mladenka pokušavala srušiti muškarca na tlo, nekoliko drugih gostiju pokušalo ju je skloniti, ali ju nisu uspjeli obuzdati.

Zbog nesvakidašnje tučnjave u kojoj je glavnu ulogu imala mladenka, jedna svadba održana u velškom gradu Swansea postala je pravi hit na internetu. Snimak nastao na dan vjenčanja prikazuje mladence kako se hrvaju na podu zajedno s jednim muškim gostom. Da bi snimak bio još bizarniji, u kadru se vidi i žena odjevena u bijelo koja onesviještena leži na podu, a na koju niko ne obraća posebnu pažnju. Ispod snimka objavljenog na Redditu, autor koji ju je postavio je potvrdio da je onesviještena žena prijateljica mladenke i da se onesvijestila nakon što se napila, piše Daily Mail.

– Očito je jednostavno pala, nije napadnuta – napisao je.

Zgroženi korisnici Reddita komentarisali su da se mlada ponijela kao ‘smeće’, a neki su se i našalili. – Ako je ovo vjenčanje, zamislite razvod – stoji u jednom od komentara.

Yes, that’s the bride brawling in the meadow from weddingshaming

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79