(VIDEO) Mladić pokrenuo bojkot srbijanskih proizvoda. Snimio neobičan video

U najnovijem videu koji je juče objavila osoba koja se predstavlja kao Sćipdon Saljijaj poruku da se ne kupuju srpski proizvodi prenosi on lično na bizaran način.

On kupuje srpske proizvode iz prodavnice. U pitanju su već decenijama popularni slatkiši i slaniši iz Srbije – čips, plazma, Medeno srce i Medela štrudlica.

Kada dolazi kući otvara proizvod po proizvod, ali umjesto slatkiša u njima se nalaze meci. U pozadini naviru scene iz prošlosti, plač bebe i glas starca koji podsjeća na to da se sa Srbima ratovalo. Zapravo se radi o tonskom zapisu jednog starijeg priloga – „Do juče si imao rat sa njima…nit’ čovjek zna ko je majka, nit’ ko je sestra, niti šta predstavlja hljeb, niti stvar…“

“Mi smo do sada rukama hranili našeg neprijatelja”, “Ne finansirajte srpsku vojsku”, “Nije patriota onaj koji im daje pare da kupuju oružje, patriota je onaj koji kupuje proizvode svoje države”, “Ne zaboravljajte” – neke su od poruka u ovoj kampanji koja se odvija na više načina.

Početkom prošle godine, srpsku i dio regionalne javnosti uznemirio je spot grupe Besa Besi, u kojem djevojčica u prodavnici opominje oca koji kupuje srpske proizvode na zločine koje su počinili Srbi tokom rata ’99.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79