(VIDEO) Mladić propao kroz krov, snimile ga kamere

Ispred ulaza u Graditeljsko-geodetsku tehničku školu i III. Gimnaziju u Splitu u nedjelju poslijepodne muškarac je propao kroz krov nadstrešnice.

Kako saznaje “24sata.hr” , u okolini škole se vikendom znaju skupljati razne ekipe, a jedan mladić iz ekipe koja se družila kod škole proteklog vikenda odlučio se na “osvajački pohod”.

Preko bandere pored nadstrešnice vješto se popeo gore, ali nije računao na krhkost materijala od kojega je nadstrešnica napravljena.

“Dio nadstrešnice je ostakljen, a dio pod malim kupolama od pleksiglasa. One godinama nisu promijenjene i sunce ih je s vremenom očito spržilo i učinilo ih lako lomljivima”, kaže čitalac pomenutog portala koji je poslao snimak.

Na snimku se vidi muškarac u dvadesetim kako bočno slijeće na beton, bez jedne patike, a video je objavio portal “24sata.hr”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79