(VIDEO) Mladići se razbacuju novcem: U klubu satove zalijevali votkom

I ostale objave im se većinom svode na fotke snopova novčanica. Zbog njihovog raskalašenog života, naišli su na oštre osude na društvenim mrežama…

Bahata omladina Balkana’ naziv je novog profila na Instagramu na kojem se skupina mladića iz Srbije i okolice hvali svojim bogatstvom. U opisu profila im stoji ‘bahaćenje, mafijanje, luksuz…’.

Bijesni automobili, skupi satovi, hrpe novca… S tim se ovi mladići svakodnevno razmeću.

Osim što se hvale skupim stvarima, hvale se i izlascima. Objava koja je zaokupila najviše pažnje je ona na kojoj u noćnom klubu zalijevaju sat votkom.

I ostale objave im se većinom svode na fotke snopova novčanica i izlazaka. Zbog njihovog raskalašenog života, naišli su na oštre osude na društvenim mrežama.

No, to nije ništa naspram sličnih profila iz Amerike ili Rusije.

Suludo trošenje (maminog i tatinog) novca, putovanja oko svijeta, letovi privatnim avionima, dizajnerske krpice, najskuplji šampanjci samo su dio onoga što uzimaju zdravo za gotovo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

 


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79