(VIDEO) Mokrenje u liftu Dobojliju koštalo 200 KM

Četrdesetpetogodišnji Dobojlija Amel S. moraće platiti 200 maraka kazne jer je vršio nuždu u liftu jedne zgrade u ovom gradu.

Naime, njega je policija identifikovala i uručila mu prekršajni nalog nakon što je sredinom prošlog mjeseca izvršio malu nuždu u stambenom objektu.

Stanari zgrade u centru Doboja objavili su video-snimak s nadzorne kamere na kojem se vidi muškarac kako ulazi u zgradu, poziva lift, a potom ulazi u njega i vrši malu nuždu. Nakon što je završio, napustio je zgradu.

Kako su pojasnili iz Policijske uprave Doboj, na osnovu saznanja iz sredstava javnog informisanja da je nepoznato lice 14. aprila u liftu zgrade izvršilo fiziološku potrebu i udaljilo se, policija je identifikovala A.S., kojem je uručen prekršajni nalog zbog vršenja fizioloških potreba i pokazivanja polnog organa.

Stanari su, podsjetimo, ogorčeni zbog ovog čina nekulture odlučili podijeliti s javnošću video kako bi, kako su naveli, “čitav svijet vidio kakvi nas manijaci okružuju”. Kažu da se ova zgrada nalazi u samom centru Doboja, gdje živi dosta bračnih parova s malom djecom prenose Nezavisne.

 

(VIDEO) Pogledajte kako sarajevski specijalci češljaju Porsche

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79