(VIDEO) Motociklista se zakucao u auto u kome su bili majka i dijete (3), baka bila za volanom

Majka M.S. i njen sin V.S. (3) poginuli su u stravičnoj nesreći u selu Cerovac kod Šapca, kao i vozač motocikla N.Z. Do nesreće je došlo kada se motociklista zakucao u zadnji dio “fijata” u kome su majka i sinčić bili, saznaje Kurir.

– Kola kojima je upravljala S.S. išla su od Šapca ka Valjevu, kada se u njih velikom brzinom zabio motocikl koji se kretao u istom smjeru. Od siline udarca auto je izletio sa puta – priča

– Na mjestu su poginuli M.S. i N.Z., dok je mališan preminuo u šabačkoj bolnici, a S.S. koja je vozila auto teško je povređena – priča naš sagovornik iz istrage.

Kako objašnjava, kamion koji se kretao iza motocikla stao je da pomogne.

– Za sada se vjeruje da je kamiondžija zapravo samo očevidac stravične nesreće – rekao je izvor i dodao da su svi stradali iz Šapca.

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Cerovca na putu Šabac – Valjevo poginulo je dvoje ljudi, dijete je podleglo povredama u bolnici, a jedna osoba je teško povređena.

Dijete je bilo na zadnjem sjedištu sa majkom koja je preminula na mjestu nesreće. Teško povređena je dječakova baka, koja je prema prvim informacijama bila za volanom automobila.

Nesreća se desila oko 12.15, kad je došlo do sudara između kamiona „MAN“, i automobila “fijat sejćento”, te motocikla jamaha.

Auto prepolovljen, motor potpuno uništen, krvi je bilo svuda

– Poginuli su ćerka i unuk vlasnika lokala ispred kog se desila nesreća. Siroti čovjek izašao je prvo da pomogne, nije znao šta se dešava, a onda je vidio svoju ćerku i unuče mrtve pored puta. Poslije toga se uhvatio za glavu i počeo je da jauče. Hitna je brzo došla, ali nije im bilo spasa – pričaju svedoci tragedije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79