(VIDEO) Muhamer iz Bihaća live snimao nesreću koju je doživio: “Dozivao je pomoć”

Saobraćajna nesreća dogodila se prije dva dana na lokalitetu grada Bihaća u kojoj je teško povrijeđen mladić Muharem D. vozač putničkog automobila marke Alfa Romeo.

Ovaj nesavjesni mladić, prije polaska sa automobilom, upalio je live video na Facebook-u kako bi se pohvalio prijateljima kako on divlja bihaćkim ulicama.

Nakon divljanja i kršenja niza saobraćajnih zakona u Bosni i Hercegovini, Muharem je sa svojim automobilom sletio sa magistralnog puta i doživio nesreću u kojoj je teško povrijeđen a automobil u potpunosti uništen.

Nakon nesreće, live video ostao je upaljen. Dozivao je Eminu i mamu za pomoć.

Nakon cijelog dana provedenih ko zdravstvenih radnika, Muharem se na TikToku pohvalio svojim umijećem, te je objavio uništeni automobil kao i njegovo lice kako izgleda poslije nesreće. Također posvetio je pjesmu od Nihada Alibegovića “Znak pitanja”.

Također u četvrtom mjesecu ove godine objavio je niz fotografija nesreće koju je doživio sa automobilom marke VW Golf s kojim je uradio u rasvjetni stub koji je osvjetljivao benzinsku pumpu u ovom gradu.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79