(VIDEO) Munira Subašić bijesna nakon pokretanja priče o propasti revizije: Nevenki Tromp ću počupati kosu čim je vidim!

Propast revizije, za FACE su govorili: Amir Ahmić, Sakib Softić, Munira Subašić, Murat Tahirović, Čolaković.

FACE: “Gospođo Subašić, je li Vam žao što je revizija propala?” Munira Subašić: “Nije mi žao proklete revizije; žao mi je mog djeteta!”

Da li ste primijetili da većina problema u ovoj zemlji počinje sa -re: revizija, respiratori, revizionizam, restitucija, registar, reket… Revizija – novinarski ne odustajemo. Prije nego što vidite novu ekskluzivu koja će vas šokirati, idemo redom – po izjave ključnih učesnika u procesu, preciznije onih koje je politika, neka oproste, angažovala, iskoristila, odbacila i na kraju čak optužila da su oni krivi za propast revizije iako su, kao, eto, sve učinili da revizija prođe. Šta je ključno u priči o reviziji? To što svaki učesnik, od Izetbegovića do agenta Softića, u svih deset godina prostora za pokretanje revizije daje, jedne godine, jednog mjeseca, jednu izjavu, a onda sam sebe demantuje drugom izjavom ili potezom. Krivci se vade iz belaja upravo na tome – na svojim zbunjitis izjavama.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79