(VIDEO) Muškarac nije dao policiji da ga pretresaju pa završio iza rešetaka

Tokom vikenda ekipa “Slučajeva X” boravila je s Policijskom patrolom Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo za opću sigurnost. Policija se u svom poslu susreće s raznim situacijama, a jednu od takvih zabilježili smo u subotu oko 2 sata ujutro.

Naime, tokom redovne kontrole policija je zaustavila automobil Audi, s ciljem kontrole osoba u njemu. Suvozač iz Audija u vidno alkoholiziranom stanju više puta je odbio naredbu policije da stane pored automobila, kako bi izvršili pregled nad njim. Pored više izdatih naređenja policije, suvozač se oglušio da postupi po naredbi, nakon čega je lišen slobode, piše Hayat.

Tokom vožnje do policijske stanice u službenom policijskom vozilu, muškarac je vrijeđao policiju te im upućivao razne psovke, a testiranjem je utvrđeno da ima 1,11 promila alkohola u organizmu.

Muškarac je zadržan u policijskim prostorijama za zadržavanje i s njim će se postupiti u skladu sa zakonom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79