(VIDEO) Muškarac pretukao djevojku ispred policijske stanice na Ilidži. Niko ništa…

 

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste video snimak fizičkog nasilja u Sarajevu koji se dogodio sinoć na Ilidži. Kako doznajemo nemili događaj dogodio se pored policijske stanice na Ilidži.

Muškarac je nakon kratke prepirke sa djevojkom, počeo prvi da ju udara a pošto nije zadovoljio svoje potrebe, nastavio ju je udarati i na podu.

Pošovani šaljem vam uznemirujuće snimke kako čovjek tuče ženu 50 metara od policijske stanice Ilidža. Žena je romske pripadnosti i poznata je kao neko ko pravi “probleme” ali to nije izgovor za ovakvo ponašanje niti bilo ko ima pravo da tuče nekoga ovako krvnički.

Postoje nadležne institucije koje su se mogle pozvati na ovaj slučaj. Ne znam šta je prethodilo čitavoj ovoj situaciji ali to nije izgovor za ovakvo ponašanje!” – izjavio je ogorčeni čitatelj portala Crna-Hronika koji nam je dostavio sljedeći video zapis.

 

 

Post by @crnahronikabih
View on Threads

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79