(VIDEO) Muškarac udario vozača brze pošte jer je stao pred njegovu kuću u Banjaluci

(VIDEO) Muškarac udario vozača brze pošte jer je stao pred njegovu kuću u Banjaluci


Profesionalni vozači svakodnevno su susreću sa nemilim scenama na cestama širom Bosne i Hercegovine. Jednu takvu donosimo vam iz Banjaluke u kojoj je stariji muškarac fizički nasrnuo na profesionalnog vozača kombija inače zaposlenika u transportnoj firmi zbog zaustavljanja i parkiranja ispred njegove kuće.

Mladić je uspio snimiti jedan dio nemilog događaja, a morala je reagovati i policija Republike Srpske.

“Sva ovolika havarija oko zablokirane ulice zbog kamiona kokji se pokušao uparkirati u skladište irme (ulica je jako uska i mala, te treba više vremena da se kamion uparkira. Čovjek je jednog od kurira zatvorio u njegovom dvorištu iako je to dvorište druge firma koja nije njegova ali je u blizini njegove kuće.

Ja koji sam prolazio da vidim šta se dešava i što ne da kuriru da izađe, dobijem hvatanje za vrat i pokušaj udarca u glavu. Kasno sam se nažalost sjetio da snimam cijelu situaciju.

Iako tvrdi u video klipu da sam ga ja udario i da sam htio da se tučen, to nijedne sekunde nije istina i apsolutno nikakva namjera jer nemam vremena ni volje da se ganjam po sudovima ni policiji zbog ovakovg jedno prosto isfrustriranog čovjeka a nit sam voljan udarati 30 godina stariju osobu od sebe.

Video je čist primjer i dokaz brdsko međeđeg sa emancipovanim ponašanjem prije svega da kažemo – izjavio je Aleksandar Ilić za portal Crna-Hronika

Pogledajte video

https://www.tiktok.com/@crnahronikainfo/video/7265044242735566085?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7241465432601937414


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija