(VIDEO) Muškarac ukrao trotoar a sutra se vratio na mjesto zločina…

Stariji muškarac iz Prijepolja postao je viralni hit na društvenim mrežama nakon što se pojavio nevjerovatan snimak u kojem se vidi kako vadi dio ivičnjaka i stavlja u svoj automobil. Međutim, samo dan kasnije, uslijedio je novi snimak u kojem ono što je prethodnu noć uzeo vraća na mjesto.

Video je navodno nastao u Prijepolju i za sada nije poznat razlog zbog čega se muškarac odlučio na otuđivanje gradske imovine.

Na video snimku se jasno vidi kako on izlazi iz automobila, nakon čega odlazi do gepeka i iz njega vadi spoljašnju gumu i šatorsko krilo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Ubrzo nakon toga, započeo je vađenje ivičnjaka iz trotoara, i to tako što ga je nakon vađenja položio ivičnjak na rašireno platno, te ga potom ubacio u automobil, nakon čega je sjeo za volan i otišao u nepoznatom pravcu.

Međutim, ubrzo, priča je dobila nastavak. Nije poznato je li zbog velike pažnje koju je izazvao ili zbog osjećaja griže savjesti, ivičnjak je vraćen na svoje mjesto.

 

– Evo vam ivičnjak, samo uzimao mjere – piše u šaljivom tonu u opisu drugog snimka prenosi Avaz.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79