(VIDEO) Mustafa Alajmović pokreće humanitarnu organizaciju i registruje se kao trgovac

Porodica Alajmović je već duži niz godina poznata po proizvodnji domaćih proizvoda, ali i humanitarnim akcijama koje su za njih pravili drugi ili u kojima su oni sami učestvovali. U žižu javnosti su dospjeli kada se na društvenim mrežama pojavio niz dokaza o raskošnom životu Mustafe Alajmovića i kontradiktornosti njegovih priča u više intervjua i medijskih natupa.

Portal Crna Hronika nastavlja pratiti Mustafin rad, kao i objave koje se pojavljuju na društvenim mrežama. On se, nakon što se vratio iz Turske gdje je uspješno donirao organ, posvetio pravnom rješavanju svojih problema.

Naime, nakon što je od strane građana optužen za pronevjeru novca i prikupljanje lažne humanitarne pomoći, Mustafa je posjetio advokata i zatražio pravno savjetovanje. Šta je plod tog razgovora i koji su njegovi sadašnji ciljevi, poslušajte sami.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79