(VIDEO) Mustafa Alajmović tvrdi da su ga iskorištavale humanitarne organizacije

Nakon što se bura u javnosti očigledno smirila, ali i nakon što se Mustafa uspješno oporavio poslije doniranja organa u Turskoj, Alajmovići nastavljaju sa svojim poslovima koje su privremeno obustavili početkom marta. Kao što je vjerovatno svima koji prate Mustafin rad poznato, razlog obustavljanja svih poslova su bili sporni snimci sa svadbe i fotografije koje su otkrile raskošni život kojim ova porodica živi.

O svim dotadašnjim dešavanjima ste se imali priliku upoznati u ekskluzivnom intervjuu Mustafe Alajmovića za portal Crna Hronika.

Mustafa je sada ponovo otvorio Facebook stranicu preko koje vodi svoj biznis, kojeg je najavio registrovati kao trgovačku djelatnost, ali i preko koje skuplja humanitarnu pomoć.

Međutim, građane i dalje iznenađuju Mustafini komentari koje ostavlja na društvenim mrežama. Na YouTube-u sve češće izlaze analize svih aktivnosti koje Alajmović ostavlja na Facebooku.

U jednoj javnoj prepisci Mustafa je naveo da više nikada neće dopustiti da ga humanitarne organizacije iskorištavaju i da on prima njihov novac. “Pa da ispadne da su to moje pare. Jednom sam se opekao, nikad više” – zaključio je Alajmović.

Sa druge strane, YouTube analize su se dotakle i detalja oko samog operativnog zahvata koji je izvršen u Istanbulu.

U video analizama se ističe da Mustafa po svaku cijenu želi spriječiti loše komentare, koji bi mogli ugroziti njegovu reputaciju, ali i razvoj njegovog biznisa. Izneseni su i dokazi da sam pravi lažne profile kako bi se suprostavio neistomišljenicima.

Mnogo je kontroverzi i mnogo je pokrenutih pitanja oko porodice Alajmović u protekla dva mjeseca. Ostaje da vidimo kakav će epilog biti u pogledu istrage i predmeta koje je formiralo Tužilaštvo ZDK, a tiče se i navodnog iskorištavanja Mustafe od strane humanitarnih organizacija.

Tužilaštvo ZDK formiralo predmet protiv supružnika Alajmović i poreznog obveznika “Ko nema halal je”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79