(VIDEO) Nakon pručene dove za kišu učesnici kontrapovorke su se razišli

Završen je skup u organizaciji Udruženja “Iskorak”. Organizatori i učesnici jasno poručuju – Sarajevo i BiH nije mjesto gdje se ideje o homoseksualnosti trebaju propapagirati.

Skup protiv Povorke ponosa u Sarajevu: Građani uzvikivali “Tekbir, Allahu ekber”!

Spremni smo da kažemo NE za sav razvrat koji se dešava u ovom gradu i ovoj državi i ovo je tek početak. Nagradi nas Gospodaru, podari nam svoju milost. Molimo te Allahu, koji činiš ono što ti hočeš, ti koji sve možeš, ti možeš u narednih sat vremena, za 10 minuta, za minut, za sekundu promijeniti ovo sunce i dovesti oblake. Gospodaru ti možeš spustiti kišu na ovaj grad kakva nije zapamćena. Gospodaru molim te spusti kišu kakva nije zapamćena na ovaj grad. Spusti potop kakv nij zapamćen. Gospodaru rastjeraj ih neka se razbježe – rečeno je u toku održavanja skupa ispred bivše zgrade Američke ambasade, a ove riječi Sanina Muse okupljeni su pratili izgovarajući “Amin”.

Jedan čovjek je htio da se obrati na skupu, Sanin Musa mu je dozvolio, medjutim kada kazao da skup ne treba da bude isključuvo vezan za jednu vjeru i njihovo vjersko okupljanje, prekinuli su njegovo obraćanje, prenosi Oslobođenje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79