(VIDEO) Napala kupače jer su sklonili ležaljke: “Ovo je moja plaža, ja sam je izgradila!”

Vidno iznervirana, nastavila je vrijeđati, a potom je šutnula kutiju pizze prema djevojci koja je ležala na plaži, da bi nakon toga šutnula i limenku piva i otišla. Index.hr doznaje da je to Lucija Vlahović, na Braču poznata kao Smojina grofica jer je u njezin dvorac često dolazio Miljenko Smoje.

“Netko je ovdje silan novac uložio, a sad se tu svi skupite k’o cigani. Tamo je gradska plaža”, rekla je i pokazala prema drugoj plaži.

“Ova plaža ne može primiti više od deset ljudi. Mi imamo goste koji plaćaju, plaćamo takse, plaćamo porez. To sam ja ugradila i još treba uzimati ležaljke. Da mi ga je vidjeti, da ga pljunem, tko je to napravio”, nastavlja ona.

Potom se javlja Rajh i kaže da je on to napravio.

“Pa kako se usudite?” pita ga ona.

“Što?” odgovara on, na što žena počinje vikati.

“To su naše ležaljke, ovo je moja plaža. Ja sam novac utrošila, ja ne mogu… Plaćala sam godinama koncesiju, sad više ne plaćam jer me ova država dovela na prosjački štap upravo zbog takvih kao što ste vi. Vi biste sve tuđe uzeli. Napravite. Potrošite”, viče.

“Ali ovo vam je državno dobro”, odgovara Rajh.

“Nemojte mi dirati ležaljke. Ne biste smjeli, da imate morala, ni biti tu”, nastavlja viku žena i naprasno odlazi te usput na putu prema nazad šutne kutiju pizze i limenku piva.

Snimku pogledajte OVDJE.

“Jučer, 27.7.2021. godine, rano ujutro čovjek je na državno dobro postavio dvije ležaljke i netragom je nestao! Kako nije odmah sjeo, legao, sunčao se ili kupao, nakon sat vremena oslobodio sam plažu za nadolazeće ljude! Zašto bi netko zauzimao plažu, a nije na njoj?! Pa da! Kada je čovjek došao za 3-4 sata i shvatio da su mu ležaljke maknute, svoju ljutnju i gnjev usmjerio je prema trima ženama koje su bile u blizini.

Rekao sam mu da sam upravo ja maknuo ležaljke, no kao da nije čuo! Danas ujutro ista priča! Lijepo pozdravi i tako počnemo razgovor i kažem čovjeku da je to državno dobro i da ne može tu stavljati ležaljke. I da nije u redu što je jučer napao žene, da sam mu upravo ja maknuo ležaljke! I krene ovaj povisivati ton i unositi mi se u lice! Hm…

Uglavnom, napravili smo balans zbog jučerašnjeg maltretiranja nježnijeg spola, tako da je pravda zadovoljena!

Kada se udaljio, ponovno sam maknuo ležaljke, zločesti ja…

I onda dolazi vlasnica plaže!

Inače navečer ljudi dolaze na plažu cugat’ i jest’, a ne pokupe smeće za sobom! O čikovima neki drugi put!” objavio je Rajh u svom statusu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79