(VIDEO) Navijači Partizana izviždali i brutalno izvrijeđali Musu i Hezonju

 

Zbog svega što se dogodilo u prošloj utakmici, Real je od Partizana zatražio nezapamćene mjere osiguranja

Beogradski Partizan večeras igra protiv madridskog Reala na domaćem terenu i ima priliku da pobjedom izbori plasman na F4 Evrolige.

Tenzija je dodatno pojačana nakon haosa i tuče koja se dogodila na kraju drugog susreta u Madridu, što je dodatno zagrijalo navijače Partizana.

Arena je skoro do posljednjeg mjesta popunjena gotovo sat i po prije početka utakmice, a navijači su zvižducima ispratili sve igrače Reala. Čak je i Mario Hezonja, koji je na prethodnoj utakmici ovih rivala u Areni bio dočekan aplauzom i ovacijama, ovog puta dobio negativan doček od navijača Partizana.

 

Očito je ljubav između njega i Grobara, barem privremeno, pukla.

Također, bh. reprezentativac Džanan Musa doživio je veliko neprijatnost. Stark Arenom odjekivalo je: “Musa Turčine, napuši se k…ine”.

Podsjetimo, zbog svega što se dogodilo u prošloj utakmici, Real je od Partizana zatražio nezapamćene mjere osiguranja, pisali su srpski mediji.

Zahtijevali su prijevoz autobusom s aerodroma do hotela bez prolaska kroz terminale i ikakvog zaustavljanja kako bi se izbjegao kontakt s medijima i navijačima Partizana.

Tražili su i pojačanu policijsku pratnju tijekom cijelog boravka u Beogradu: od aerodroma do hotela i od hotela do Arene te natrag, ali i na treningu te na samoj utakmici, uz specifikaciju da traže više snaga reda oko svoje klupe. Real je zahtijevao i da tijekom njegova boravka u Beogradu bude pojačano osiguranje u i oko hotela u kojem odsjedaju igrači.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79