(VIDEO) Nedopustivo je da žandarmerija po nalogu Lukača i Dodika kreće na narod

Prekomjerna upotreba sile od žandarmerije ima za cilj da preplaši narod i da preduprijedi bilo kakav oblik otpora ovoj nenarodnoj vlasti – istakao je Nebojša Vukanović, zastupnik u Klubu SDS-a reagujući na današnje mirno okupljanje ugostitelja u Banjoj Luci i reakciju policije na skup.

Žandarmerija je ubrzo nakon okupljanja pokušala rastjerati demonstrante, što je naišlo na veliko negodovanje okupljenih.

– Sramno je i nedopustivo pokazivati mišiće na svome narodu. Nedopustivo je da policija i žandarmerija, po nalogu Dodika i Lukača, kreće na narod i na mirni protest ugostitelja i frizera, koji posluju u veoma teškim okolnostima, reaguju silom – kazao je Vukanović.

On je naglasio da kad već država baca pare na gluposti, moraju se naći sredstva kako bi se pomoglo ugostiteljima koji samo traže neku vrstu pomoći u vremenu kada ne rade, kako bi mogli platiti kiriju i plaće radnicima.

– Umjesto da silu pokazuju na onima koji su opljačkali RS, policija i žandarmerija su udarili na sirotinju i radnike koji se bore za golu egzistenciju i puko preživljavanje – zaključio je Vukanović, saopćio je SDS.

  Tučnjava Hercegovaca i Crnogoraca na prijateljskoj utakmici. Meč prekinut

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79