(VIDEO) Nekadašnji kriminalac o uspješnom biznismenu: “Ti Brajloviću meni nisi zanimljiv. Ja sam Sarajlija i ti mene iritiraš”

Amir Pašić Faćo, čije se ime u prošlosti mnogo puta znalo naći u rubrikama crne hronike po sarajevskim medijima. Ovaj nekadašnji kriminalac na svom TikTok profilu objavio je niz šokantnih tvrdnji.

Ovo puta izjavio je niz optužbi ali i ružnih rečenica o uspješnom biznismenu Seji Brajloviću koji posjeduje jedan od najpoznatijih restorana u Sarajevu.

“Ja kad pričam za ovog Brajlovića, onda se meni oglase ove degenčine. Ti Brajloviću meni nisi zanimljiv. Ti mene iritiraš bolan. Ti si sa svojim manirima otjerao moje sugrađane odavde. Ljudi pobjegli u Australiju, Kanadu u Ameriku, u Evropu. Oni pate za svojim domom. Ja sam za vas extra mangup. – izjavio je Faćo u svom prvom video klipu.

 

Par sedmica poslije, opet je počeo iznositi svoje terorije o Seji Brajloviću. Pogledajte njegov drugi video.

“Još mu trebam repove gledati. Izađe one taksite tamo, kako ih nije stid u redu po 50 im godina, i oni čekaju po 50 maraka. On u kameru podijelio po 300 maraka. Ne znam ko ode tamo (u restoran). Dijaspora je “selo moje ljepše od Pariza” Ako išta u Sarajevu ima restorana, i lijepih i pristojnih al džaba idu kod Brajlovića vide one repove, pa se sjete deda” – izjavio je Amir Pašić u svom drugom video klipu.

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79