(VIDEO) Neko postavi žicu na putu kako bi ubio motocikliste: Kako je Enes preživio ni sam ne zna

Kakvi ljudi su ovo, ko postavlja žice na seoskim putevima kako bi usmrtio nekoga ostaju pitanja za nadležne organe.

Enes Silajdžiju iz Novog Travnika samo je sreća spasila od sigurne smrti. On je u popodnevnim satima na glavnom putu iz Novog Travnika prema Jezeru doživio pokušaj likvidacije.

Nepoznata osoba postavila je žicu kako bi motociklistima odrubila glavu. Kako Enes tvrdi za portal Crna-Hronika policija nije htjela izaći na lice mjesta jer mu nije ništa bilo.

Ovim povodom oglasila se grupa motociklista koja svakodnevno putuje navedenom dionicom puta.

Mladić je naletio na smrtonosnu zamku: Žica mu odrubila glavu

“Objavite javno slobodno. Jučer oko 3 sata na glavnom putu u Novom Travniku prema Jezeru Radovan je postavljena žica koja uzima život u sekundi. Pozvana je policija ali nije htjela izaći na lice mjesta.

Mogao sam nastradati.

Razlog je postavljena žica na putu i tim povodom se mi kao grupa motociklista oglašavamo. Žica koja ubija, postavljena namjerno protiv nas. Šta da me je ubila? To je sitno kao silk, ne vidi se. Samo naletiš i ostaneš bez glave. Osobe moraju odgovarati za ovo” – izjavio je Enes Silajdžija za portal Crna-Hronika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79