(VIDEO) Nesreća u Sarajevu: Kolaps u jednom od najprometnijih kružnih tokova

Tokom jutarnjih sati dogodila se nesreća koja je usporila saobraćaj u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Nesreća se dogodila u sarajevskom naselju Hrasno u ulici Safeta Hadžića

Kako nam javljaju čitatelji sa lica mjesta, u sudaru je učestvovalo više vozila.

Pogledajte video sa mjesta događaja.

Ostale informacije iz saobraćaja u BiH

Prema prikupljenim podacima, jutros se na većini putnih pravaca u Bosni i Hercegovini saobraća po suhom ili mjestimično vlažnom kolovozu. Magla smanjuje vidljivost na magistralnom putu Bosanski Petrovac- Oštrelj- Drvar. Na dionicama: Bosanski Petrovac- Ključ, Ormanica- Gradačac i Simin Han- Banj Brdo upozoravamo na jake udare vjetra.

Tokom dana, zbog temperaturnih promjena, upozoravamo na odrone kamenja na kolovoz, a izdvajamo puteve: Crna Rijeka-Jajce-Donji Vakuf, Bugojno-Kupres, Kladanj-Vlasenica, Ribnica-Banovići, Tuzla-Kladanj-Olovo, Turbe-Karanovac i Sarajevo-Foča, kao i prevoje Rostovo (Novi Travnik-Bugojno) i Makljen (Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje).

Na dionici Ključ-Sanski Most zbog radova na mostu na ulazu u Sanski Most, kod Vodenog parka, saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na obilaznicu.

U toku su radovi i na magistralnim putevima: Grude-Vitina, Čevljanovići-Nišići i Rača-Bijeljina, a na mjestima izvođenja radova saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

Zbog izvođenja radova na sanaciji magistralnog puta Bosanska Gradiška-Klašnice i izgradnje tri kružna toka na dionici Klašnice-Nova Topola izmijenjen je režim u saobraćanju.

Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su kratkotrajna.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79