(VIDEO) Nesvakidašnja situacija u BiH: Nasuo gorivo, kupio kafu pa dobio kaznu

Redakcija portala Crna-Hronika donosi vam informaciju o slučaju koji se desio Nerminu Baliću na benzinskoj pumpi SilSila u Donjoj Raštelici prema Tarčinu.

Nermin Balić iz Konjica dožio je neugodnu situaciju koju će pamtiti za cijeli život. Nakon što je nasuo gorivo u svoj automobil, pomjerio ga je ispred pumpe kako bi kupio kafu, ne sluteći šta će mu se naredno dogoditi.

“Policijski službenici kretali su se iz pravca Sarajeva, prešli preko pune linije i zaustavili se na navedenoj benzinskoj pumpi” – počinje svoju priču za portal Crna-Hronika Nermin Balić iz Konjica.

“Neprofesionalni policajac koji je obukao uniformu i presjekao punu liniju iz pravca Sarajeva, da bi se zaustavio na pumpi i napisao meni kaznu. Nasuo sam gorivo, i parkirao da platim i da kupim kafu i još nekih sitnica. Znači privatna pumpa, privatan parking. Nije trotoar niti ima znak da ne smijem parkirati. Još jednom ponavljam, parkirao sam unutar pumpe i dobio kaznu! Samo ja, drugi automobilu nisu? Zašto? Zašto nije pisao sva auta na pumpi?” – izjavio je Nermin Balić.

Policijski službenik Ermin Fišo napisao mu je kaznu, koju možete pogledati u nastavku priloga.

 

Cijeli slučaj Nermin je snimio svojim telefonom. Pogledajte o čemu je riječ.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79